söndag 4 september 2011

Mitt nya liv

Imorgon är det skolstart.
Jag har köpt en tröja som inte är svart, bara för att markera att det är en ny del i mitt liv.
Den är lila, plommon EJ lys.
Med denna lila tröja har jag förutbestämt min aproach i klassen.
Ledordet är: keep it low and simple.
Ingen ska minnas mig första dagen.

Dock så krockar detta med de tre scenarion som jag eventuellt kommer att genomlida.
1. Jag ramlar in i klassrummet, alternativt snubblar ner för trapporna och rullar likt en hamster mot dörröppningen. Precis när jag tror att jag har klarat mig och är på väg ut så förlorar jag all värdighet.
2. I min presentation av migsjälv kommer jag slänga in ett skämt om något olämpligt. Av ren nervositet och stress. Så står jag där i mitten av salen och skrattar högt för migsjälv och avslutar med den klassiska, men snöpliga gris-inandningen. Smeknamnet kommer föralltid att vara Miss Piggy.
3. Jag bajsar ner mig. Det har hänt förr, så vad säger att det inte kan hända igen? Jag behöver nog inte ens nämna raden av smeknamn som i så fall kommer förfölja mig.

Jag håller tummarna att jag får förbli tjejen som ingen minns efter min premiärdag på Campus Umeå.

1 kommentar:

  1. Hade följande first day in school förra terminen: höga svarta platåskor, argt smink och en... cello. (*goth*) Fick först inga vänner men tjatade mig till slut till att få åtminstone en. Med andra ord: bra det där med lila. Jag tror det kan vara nåt. Lycka till imorgon! Och kom över till centrum av campus ibland, du kommer vara så långt bort om du ska hålla på och hänga med alla sjuksköterskor osv!

    SvaraRadera